Kun pyrit ryhmän jäseneksi facebookin kautta, tulee sinun vastata kaikkiin kysymyksiin, mitkä tulevat sinulle automaattisesti jäseneksi pyynnön yhteydessä. Ilman vastauksia olevat pyynnöt ohitamme automaattisesti.

1. Ryhmän jäsenenä sitoudut noudattamaan sääntöjä. Facebook ryhmän säännöt laativat ylläpitäjät ja ne koskevat jokaista käyttäjää. Toistuvista rikkomuksista joudut ensin jäähylle ja jos rikkomukset toistuvat vielä sen jälkeen sinut erotetaan ryhmästä. Ylläpitäjille voi esittää palautetta ja jopa kritiikkiä ryhmän toiminnasta, mutta jatkuva valittaminen ja henkilökohtaisuuksiin meneminen aiheuttaa ryhmästä poistamisen.

2. Kuvat lisätään olemassa oleviin albumeihin tai pyydetään Sarilta uutta albumia. Kuvia ei lisätä kommentteihin tai tehdä niistä yksittäistä julkaisua. Opettele siis käyttämään hakemistoa. Kaikki olemassa oleva materiaali löytyy niistä, joten turha erikseen kysyä onko joku hautausmaa jo kuvattu. Yksittäistä hautaa ei ole mahdollista hakea facebookin albumeissa nimellä.

3. Sinulla tulee olla kuvien julkaisuoikeus. Kuvat ladataan SKH ryhmään CC0-lisenssiehdoilla. Samalla annetaan lupa että kuvat lisätään tietokantaan SKH tietokantaan varustettuna vesileimalla. Tämä sääntö koskee myös jo ryhmässä olevia kuvia.

4. Ryhmässä voidaan keskustella aiheeseen liittyen, mutta ryhmä ei ole uskonnosta tai sukututkimuksesta keskustelua varten. Tämän vuoksi linkkejä mm. MH, Wikipedia, Geni, Genanet tai sshy linkkejä ei hyväksytä. Ryhmämme ei ole mainoskanava ja tämän vuoksi ryhmässä hyväksytään vain kirkkojen ja hautausmaiden esittelyjä koskevia ilmoituksia. Määrättyä kirkkoa tai hautausmaata koskeva uutinen voidaan liittää ao. albumin kommentteihin.

5. Jokainen hakee ryhmän jäsenyyttä itse, muiden tekemät lisäykset ohitetaan automaattisesti. Samoin jäsenpyyntö ohitetaan jos et vastaa kysymyksiin.

6. Mainostrollien ja haittaohjelmien leviämisen estämiseksi ryhmässä on voimassa uusien julkaisujen hyväksymistoiminto.

7. Mahdollisista sääntöjen muutoksista tai muista akuuteista asioista tiedotetaan facebookissa ja kotisivuilla.

8. Kunnioita jokaista ryhmäläistä ja etenkin heidän vapaaehtoista panosta kuvaamisen suhteen.