Ryhmämme facebook sivuilla on julkaistu jo yli 3800 albumia, koskien pääasiassa Suomen kirkkoja ja hautausmaita. Näiden albumien löytämiseksi on tehty hakemisto. Hakemistojen päivittyminen ei ole automaattinen toiminto uusien albumien julkaisun myötä, vaan ne täytyy aina manuaalisesti päivittää. Tästä johtuen hakemisto harvoin on täydellinen. Uusimmat albumit löydät ryhmän uutisvirrasta ja Kuvat-välilehden takaa kohdasta Albumit. Sankarihautausmaista on oma hakemistonsa ja niitäkin albumeja on pitkälti yli 600.

HUOM!! Mikäli et ole facebook-ryhmän jäsen, hakemistossa olevat albumit eivät aukea sinulle. Albumit eivät myöskään aukea, jos et ole kirjautuneen facebookiin samalla laitteella kuin millä yrität albumia avata.

Kuvia on tällä hetkellä yhteensä yli 792.000 ja jotta kuvien käytöstä saataisiin kaikille helppoa tarvitaan tulevaisuudessa oma tietokanta. Työskentely tätä varten on jo alkanut ja jokainen jäsen voi tätä työtä auttaa osallistumalla kuvien indeksointiin. Kristeliltä saa tarkemmat ohjeet ja lomakepohja löytyy myös facebookista Tiedostot-välilehden takaa. Myös sankarihauta-albumeja voi indeksoida. (luku jakaantuu kahteen osioon: itse kirkot ja hautausmaat noin 710.000 kuvaa ja sankarihaudat noin 82.000 kuvaa)

I Facebook-gruppen finns redan över 3800 album. För att du enklare skall hitta rätt album har administratorn gjort ett register för hela landet (All albums). Registern uppdateras manuellt vilket betyder att de nyaste albumen hittas bakom fliken Bilder i gruppen. Vi har över 792.000 foton i gruppen.

OBS!!! Albumen öppnas inte för dej ifall du inte är medlem i Facebook gruppen. Du bör även vara inloggad i Facebook via samma enhet som den du försöker öppnas albumen via.

There is already 3800 albums in the group, that is why the administrator has made a registerfor the whole country (All albums). The register is updated manually which means that the newest albums can be found behind the Photos menu. We have now over 792.000 photos.

NOTE!!! You won't be able to see the photos unless you are a member of the Facebook group, you also have to to be logged in to Facebook on the same device as you are opening the photos on.

--> Huom! Jos huomaatte linkin mikä ei toimi, niin ilmoittakaa siitä Sarille. Jatkossa tulee vain päivitysversio mikä sisältää uudistetut/uudet albumit. Näin säästämme vähän ylläpidon työtaakkaa.

Hakemistojen päivitys 4.6.2021 - Albums Uuppdated 4th June 2021

Kaikki albumit/All albums